Information om A-F-sidorna

Dessa sidor skapades av Magnus Ihse under en period som sträcker sig från sommaren 1996 till mars 1997, då de släpptes offentligt. Det ligger en hel del arbete bakom, och om du tycker om det du ser (eller inte tycker om, naturligtvis - även om jag hoppas att så inte är fallet!) så är du väldigt välkommen att säga det, antingen genom att skicka ett datorbrev till mig eller genom att skriva in dig i gästboken.

Dessa sidor har skapats av mig som privatperson. Jag representerar varken Adolphson-Falk, deras skivbolag Air Chrysalis Scandinavia AB, Kungl Tekniska Högskolan eller datorföreningen Stacken. Om du har frågor eller kommentarer kring dessa sidor så skall du vända dig till mig och inte till någon av dessa organisationer.

Dessa sidor är skapade delvis med hjälp av Netscape Gold 3.01, men den mesta HTML-koden har jag efter-redigerat för hand. Sidorna är optimerade för Netscape Navigator i upplösningen 800x600, men ska se bra ut även med Microsoft Internet Explorer och andra upplösningar. Jag har kontrollerat sidorna i Netscape (Windows, Mac, Solaris) och Internet Explorer (Windows, Mac). Särskild hänsyn har tagits till de som använder Lynx (en underbart trevlig liten browser i textmode). Traditionen bjuder att man har en sån här larvig rad med länkar:

[NETSCAPE NOW!] [IE NOW!] [LYNX ENHANCED!]

Dessa sidor skapades medan jag studerade på DatasektionenKTH.

Om du vill få ett meddelande när dessa sidor uppdateras, så titta här.

Jag skulle vilja tacka följande personer, utan vilka dessa sidor inte hade blivit av, eller i vart fall inte blivit vad de är:

Varför jag har lagt ner all denna tid på att göra dessa sidor? Det finns flera skäl, men det viktigaste är naturligtvis att jag tycker att A-F är kanske det bästa svenska synthbandet någonsin, och jag tycker mycket om deras musik. Sedan så upptäckte jag till min förvåning att det inte fanns någon som gjort en A-F-hemsida tidigare, och då såg jag det nästan som min plikt att sätta ihop en själv. :-) Och sist men inte minst så har det varit en väldigt bra ursäkt för att lyssna på A-F på repeat på CD-svarven under de många och långa nätter det har blivit framför datorn för att iordningställa alla dessa sidor. :-)

Jag hoppas du har lika roligt när du läser dessa sidor som jag hade när jag skapade dem!

[A-F Hemsida] [Föregående sida] [Skriv till mig!]

Copyright © 1997 Magnus Ihse