Senaste nytt om A-F

18 oktober 2006: A-F släpper "Vidare" och lanserar egen hemsida

Det är ingen överdrift att påstå att de här nyheterna inte är speciellt väl uppdaterade. :-) Men nu har det hänt något värt att uppmärksammas: Adolphson-Falk har släppt en egen hemsida, och släpper snart en ny skiva, en akustisk tolkning av gamla klassiker. Besök hemsidan på www.adolphson-falk.se.

Mån 10 mars 1997: A-F-sidorna släppta!

Nu är jag så klart jag tror mig kunna bli inom rimlig tid. Naturligtvis blir en dynamisk informationskanal som en webbsida aldrig färdig, men nu har sidorna fått ungefär det utseende jag tänkt mig från början, och jag ser inte längre någon anledning att inte släppa dem offentligt. Adressen till A-F-sidorna har skickats till alla större sökmotorer på nätet.

Sön 1 december 1996: A-F-sidorna börjar bli färdiga

Nu har jag kommit väldigt långt med A-F-sidorna, och om jag får lite tid över så borde de snart vara klara att visas offentligt.

hösten 1996: Adolphson-Falk släpper en ny platta!

Efter en lång tystnad släpper Adolphson-Falk i dagarna en helt ny samlingsskiva, som passande nog bär just namnet "Samling". Skivan innehåller två helt nya spår, "Ta den kärlek du kan få" och "Sången är till för dig", och signaturmelodin till Metropol (ej tidigare släppt på CD), samt 14 av A-F:s bästa låtar genom tiderna, från "Med rymden i blodet" fram till och med "Indigo".

[A-F Hemsida] [Föregående sida] [Nästa sida] [Skriv till mig!]

Copyright © 1997-2006 Magnus Ihse