[bTb-loggan] btblist

btblist är en mailinglista (automatiskt prenumerationssystem) för oss gamla bTb:are. En mailinglista vidarbefordrar brev till alla som prenumererar på listan. Det fungerar ungefär på samma sätt som möten gjorde i bTb, men alla texter skickas som email till alla prenumeranter. Det gör att man förutsättningarna för texter i btblist inte är riktigt samma som i möten på bTb. Man kan kanske inte hålla riktigt samma ton som i "Diskujoner v;rden borde ha slupit". :-) För att inte fylla brevlådorna till bredden hos de som deltar (ett säkert sätt att få folk att hoppa av helt) så tänk på följande:

Listan ska i någon mening ska representera alla bTb:s gamla möten, även om inriktningen är mest av karaktären "Föräldralösa ärenden". Använd sunt förnuft! Posta inte blaj. Posta hellre ett, lite längre inlägg än många korta. Och krama om varandra i trafik^h^h^h^h^h^h^h på nätet! :-)

Börja prenumerera

För att anmäla dig till btblist så skickar du ett email till btblist-request@mediagymn.se med blank ärenderad och följande (och inget annat!) i själva texten: "subscribe din.email@adress.se" - för mig skulle det t.ex se ut så här:

To: btblist-request@mediagymn.se
Subject:

subscribe ihse@stacken.kth.se

Skicka inlägg till listan

För att skicka en text till listan så skriver du ett vanligt mail som du adresserar till btblist@mediagymn.se. Svårare än så är det inte.

Avsluta prenumeration

Jag hoppas naturligtvis att du inte kommer att hoppa av listan, men om du av någon anledning ändå vill göra det så bör på följande sätt: Skicka ett email till btblist-request@mediagymn.se utan ärenderad, och som enbart innehåller texten "unsubscribe din.email@adress.se". Om du hoppar av listan blir jag glad om du skickar ett mail och talar om varför - oavsett om du hoppar av den för att du inte har tid med den, eller för att du tycker att det är något som inte är bra.

Copyright © 1997 Magnus Ihse